Све категорије

Proizvodi

Почетна>Proizvodi>АПИ 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619760418957416.jpg
Вишестепена пумпа са хоризонталном поделом ДМС серије

Вишестепена пумпа са хоризонталном поделом ДМС серије


● Хоризонтална подељена вишестепена пумпа

● Између пумпе типа лежаја

● ББ3

● АПИ 610 ББ3 пумпа

Е-маил: [емаил заштићен]

Главни Технички подаци

● Капацитет: 2400 м3/х
● Висина: 2000м
● Притисак: 35Мпа
● Температура: -40-200 °Ц

aplikacije

● Ова серија пумпи се углавном користи у експлоатацији нафте, петрохемије, хемикалије, хемикалије за угаљ, транспорту цевовода, десалинизацији морске воде, електранама, итд. Такође се може користити у пумпама за сиву воду и пумпи за сиромашне метанолом у хемијској индустрији угља, високе - турбина за опоравак хидрауличке енергије под притиском у хемијској индустрији, и пумпа за сиромашну течност и пумпа за богату течност која се користи у постројењу за ђубриво и амонијак и тако даље.

● Пумпе се користе у типичним радним условима, као што су напојна вода за котлове у електрани, декокинг и уклањање фосфора у челичани, убризгавање воде из нафтних поља и друге апликације високог притиска.

Конкурентска предност

● Радно коло првог степена је усисног дизајна и има добре перформансе кавитације. Радно коло је постављено уназад, тако да се аксијална сила аутоматски балансира без балансног механизма у компликованој структури. Ово поједностављује структуру пумпе и олакшава транспорт медијума са чврстим честицама.

● Улаз и излаз пумпе су распоређени на телу пумпе. Пумпа се може раставити једноставним отварањем поклопца пумпе, остављајући тело пумпе у стању приправности без уклањања улазних и излазних цевовода. Одржавање је једноставно и згодно.

● Лежајеви могу усвојити самоподмазујућу структуру клизног лежаја и структуру лежаја за присилно подмазивање у зависности од снаге и брзине осовине.

● Сви фрикциони парови су направљени од материјала високе тврдоће и отпорности на хабање, тако да их није лако угристи. Ротирајући рукави и прстен су очвршћени на површини, не само да обезбеђују велику разлику у тврдоћи и тврдоћи, већ су и тешки за грицкање. Погодан је за транспорт двофазног медијума чврсто-течно и смањење ерозије честица. Век и поузданост пумпе су загарантовани.

ЕНКУИРИ