Све категорије

Proizvodi

Почетна>Proizvodi>АПИ 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761267909600.jpg
Хоризонтална вишестепена пумпа високог притиска серије ДСГ

Хоризонтална вишестепена пумпа високог притиска серије ДСГ


● Хоризонтална вишестепена пумпа високог притиска

● Између пумпе типа лежаја

● ББ5

● АПИ 610 ББ5 пумпа

Е-маил: [емаил заштићен]

Главни Технички подаци

ДСГ
ДСХ
Опсег протокаКСНУМКС ~ КСНУМКСмКСНУМКС / х КСНУМКС ~ КСНУМКС
Опсег главе~ 3200м3200м (6000р/мин)
Применљива температура-КСНУМКС ~ КСНУМКС ° Ц-КСНУМКС ~ КСНУМКС ° Ц
Дизајн притисак~ 35МПа~ 35МПа
aplikacije

● Пумпе серије ДСГ се углавном користе у котловској напојној води, рафинеријама, термоелектранама, хемијској индустрији угља, градском водоснабдевању, пречишћавању воде, петрохемијској и другим индустријама. Посебно је погодан за транспорт течности, запаљивих, експлозивних, отровних, високих температура и високог притиска, попут течног нафтног гаса, лаких угљоводоника, воде за напајање котла итд.

● Пумпе серије ДСХ се углавном користе у експлоатацији нафте, хемијској индустрији угља, десалинизацији морске воде, електранама итд. Такође се може користити у сивој пумпи за воду, мршавој метанол пумпи, хемијском ђубриву, мршавој пумпи за течност и богатој пумпи за течност у хемијској индустрији угља.


Конкурентска предност

● Делови под притиском кућишта пумпе и поклопца пумпе израђени су поступком ковања, што чини рад сигурнијим и поузданијим.

● И тело пумпе и радно коло опремљени су заптивним прстеном. Зазор и тврдоћа су у складу са АПИ 610 стандардом. Резервни делови се лако замењују и имају дуг век трајања.

● Постоје тастери за вођење и иглице за позиционирање. Приликом транспорта медијума са високом температуром, пумпа се шири и протеже до погона, што не утиче на везу између пумпе и погонске машине. Операција је сигурнија и поузданија.

● Самоподмазујући клизни лежајеви и присилно подмазивање клизних лежајних конструкција могу се користити у зависности од снаге вратила и брзине.

● Унутрашње језгро има интегралну екстракциону структуру, која може омогућити одржавање и преглед пумпе без померања улазних и излазних цевовода.

ЕНКУИРИ