Све категорије

Proizvodi

Почетна>Proizvodi>АПИ 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619764048714495.jpg
ВМЦ серија вертикалне пумпе за вреће

ВМЦ серија вертикалне пумпе за вреће


● Вертикална пумпа за вреће

● Вертикална пумпа  

● ВС6

● АПИ 610 ВС6 пумпа

Е-маил: [емаил заштићен]

Главни Технички подаци

● Висина: 0-800м
● Капацитет: 0-800м3 / х
● Тип пумпе: вертикална
● Притисак: 10 Мпа
● Температура: -180-150 ° Ц
● Материјал: ливени челик, СС304, СС316, СС316Ти, СС316Л, ЦД4МЦу, титан, легура титана, легура Хастеллои

aplikacije

● Ова серија пумпи се широко користи у петрохемијској, хемијској индустрији угља, криогеном инжењерству, екстракцији кондензата, инжењерству течног гаса, преради нафте, електранама, регулацији притиска у цевоводима, десалинизацији морске воде и другим индустријама и пољима.

● Посебно је погодан за транспорт нискотемпературног медијума, лаког средства за расплињавање итд., Као што су природни гас, етилен, течни амонијак, кондензат, лаки угљоводоници и нафтни производи итд.

Конкурентска предност

● Конструкција котрљајућег лежаја примењује се подмазивањем танким уљем. Дизајниран је са посебним системом за циркулацију подмазујућег уља и лежај има добар ефекат подмазивања. У међувремену постоје структуре за хлађење водом и ваздухом за хлађење, погодне за различите радне услове и побољшање животног века лежајева.

● Комора за вагу може се повезати са улазом. Ако је медијум лако испарити, такође се може повезати са секундарним радним телом како би се повећао притисак у комори заптивача, смањила могућност расплињавања и повећала сигурност и поузданост.

● Првостепено радно коло усваја усисно радно коло које има добре усисне перформансе и може скратити дубину увођења пумпе.

● Примењена је структура вишеструке потпоре у клизним лежајевима, а размак између лежајева је дизајниран да задовољи захтеве АПИ стандарда. Материјали за лежајеве који су отпорни на хабање су усвојени како би се осигурао стабилан рад пумпе.

● Заварена конструкција профила усвојена је у усисном и испусном делу, без недостатака ливења и јаке носивости под притиском.

● Структура бубња и диска користи се за уравнотежење аксијалне силе и аутоматски подешава аксијални зазор током рада. Ово може постићи потпуну равнотежу осовинске силе, чинећи да лежај ради без аксијалног оптерећења. Пумпе могу имати дужи радни век и сигурније су у раду

ЕНКУИРИ