Све категорије

Proizvodi

Почетна>Proizvodi>АПИ 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761598338780.jpg
Петрохемијска процесна пумпа серије ЗЕ

Петрохемијска процесна пумпа серије ЗЕ


● Петрохемијска процесна пумпа

● Пумпа прекомерног типа

● ОХ2

● Пумпа АПИ 610 ОХ2

Е-маил: [емаил заштићен]

Главни Технички подаци

● Величина: 1-16 инча
● Капацитет: 0-2600 м3/х
● Глава: 0-250м
● Температура: -80-450 °Ц
● Притисак: 5.0Мпа
● Материјал: ливени челик, СС304, СС316, СС316Ти, СС316Л, ЦД4МЦу, титан, легура титана, легура Хастеллои

aplikacije

● Ова серија пумпи се углавном користи у рафинеријама нафте, петрохемији, криогеном инжењерству, хемикалијама за угаљ, хемијским влакнима и општим индустријским процесима, електранама, великим и средњим јединицама за грејање и климатизацију, инжењерингу заштите животне средине, оффсхоре индустрији и постројењима за десалинизацију такође као и друге индустрије и области.

Конкурентска предност

● Носач лежаја је пројектован као целина, који се подмазује у уљном купатилу. Ниво уља се аутоматски подешава помоћу чаше за константно уље.

● У зависности од услова рада, носач лежаја може бити ваздушно хлађен (са ребрима за хлађење) и водено хлађен (са воденим хлађењем рукава). Лежај је запечаћен лавиринтским диском за прашину.

● Мотор прихвата спојницу са продуженим делом мембране. Веома је згодан и брз за одржавање без демонтаже цевовода и мотора.

● Ова серија пумпи има висок степен генерализације. Читав асортиман има педесет и три спецификације, док је потребно само седам типова компоненти оквира лежаја.

● Тело пумпе са излазним пречником од 80 мм или више је дизајнирано као двоструки спирални тип за балансирање радијалне силе, чиме се обезбеђује радни век лежаја и отклон осовине на заптивци вратила.

ЕНКУИРИ